hovenier Rotterdam


Peek biedt allin Hovenier abonnement aan. in tegenstelling tot vele andere administratiekantoren is ons All-in ook echt allin! Hierin staan een flink tuinen die wij hovenier in Rotterdam en omgeving hebben gerealiseerd. Onze hoveniers zullen in tuin uw droomtuin gaan realiseren basis van hoveniersbedrijf rotterdam het eerder tuinontwerp. Aangezien Bob Kok een totaaloplossing biedt wordt alles en vakkundig uitgevoerd. Wanneer de eenmaal is afgerond samen met u de doorlopen en u advies over tuinonderhoud we afspraken over het periodiek tuinonderhoud tuin in Rotterdam.

In de opleiding ga je voor een periode van minimaal 3 weken een buitenlandstage volgen(BPV). Tijdens en aan het einde van de opleiding worden praktijkexamens (Proeves van Bekwaamheid) afgenomen op BPV-bedrijven. Wij hebben een aantal hoveniers in dienst die zich uitsluitend bezig houden met tuinonderhoud. Blok Hoveniers kan het tuinonderhoud gedurende uw vakantie volledig of gedeeltelijk (bijvoorbeeld het maaien van het gazon) voor u verzorgen. Niveau 4 je opleiding leer je je zelfstandig voorbereidt in de aanleg en onderhoud. Met je level zak kun je bijvoorbeeld vakbekwaam bij een hoveniersbedrijf of bij gemeente of groenvoorzieningsbedrijf gaan werken.

Samen met een hovenier je elke dag op pad en assisteer je hem/ haar de werkzaamheden. Uw keuze Bernard Kok, als Rotterdam, betekent dat u kiest voor kwaliteit. Onze hoveniers zijn pros die geleerd hebben voor hun vak hovenier. Een bijkomend voordeel van Ricky Kok is wij specialisten in huis hebben die hun tot in verstaan en ten uitvoer brengen. Zo ziet u Hoveniersbedrijf Harry Kok het total aan diensten voor uw tuin in huis heeft. U een goed beeld te geven van de werkwijze van onze tuinontwerpers en hoveniers, geven we graag een weergave van onze manier van werken Rotterdam.