hoe En Meer, Wanneer


Bekijk activities Donderdag 21 juli (Nationale feestdag) zijn wij geopend van 10:00u tot 16:00u. Delaware olijfboom komt van oudsher voor in de landen rondom de Middellandse Zee en Klein-Azië. Delaware olijfboom is groenblijvend, kan goed droogte en houdt erg winters that were milde en zomers. Half mei, zodra de kans op nachtvorst over is, kan p buiten neergezet worden. Delaware olijfboom moet koel maar vorstvrij overwinteren (tussen de 2 durante 10 graden Celsius is ideaal), en staat dan liefst niet te donker.

Overwintert de hij in een normaal verwarmde kamer dan moet hij zeker op een lichte plek staan (liefst in de zon, bijvoorbeeld op het zuidwesten). Na een koele overwintering (ter bevordering van de knopvorming) heeft olijfboom vroeg in het zes uur per dag zon nodig om echt in te komen that is bloei. Bijvoorbeeld op stam, ongewenste takgroei, kan op de stam worden. De olijfboom kan ook worden als een knotwilg, maar de kans dat hij in het volgende seizoen. Kan met scheuten van circa 20 lang van eenjarige twijgen, of satisfied stek met with een hieltje: dit is stukje van een tak, met daaraan jonge scheut.

Delaware olijfboom komt van voor in landen rondom de Zee en Klein-Azië. De olijfboom is groenblijvend, kan goed tegen droogte en zomers en erg van winters olijfboom that were houdt. Half mei, zodra de kans op nachtvorst over is, kan p buiten neergezet worden. De olijfboom moet koel maar vorstvrij overwinteren (tussen p 2 durante 10 graden Celsius is ideaal), en staat dan liefst niet te donker.